KHAYLA PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KUALA NERUS, TERENGGANU.

Monday, 30 April 2018

Assalamualaikum & selamat pagi semua.
.

Dah lamaa sangat blog tak terupdate.
Kali ni pada 1 Mei 2018, khayla tekad akan gunakan blog sebagai medium pelbagai perkongsian dari khayla buat semua pembaca umum :)
.

So, khayla cuma nak war-war kan yang khayla sekarang dah jadi salah seorang pengedar sah Shaklee sejak beberapa bulan yang lalu. Dan sekarang ada di Kuala Nerus, Terengganu. ❤
.

Macam mana boleh memilih untuk menjadi pengedar shaklee & bergiat aktif dengan Shaklee ni?
.

Sebenarnya khayla mula memilih Shaklee sebagai suplemen untuk bantu percepatkan kesan sembuh & masalah kesihatan yang khayla alami sejak pregnant (2016) sampai la habis berpantang.
.

Alhamdulillah.
Khayla syukur sebab dengan perubahan kesihatan khayla dengan shaklee ni berkesan, bila dapat guidance cara makan suplemen dengan betul :')
.

Sekarang khayla teruja nak bantu lebih ramai lagi customer yang sedang alami pelbagai masalah kesihatan.
.

Shaklee ada banyak suplemen yang sesuai untuk pelbagai jenis masalah kesihatan.
.

Paling bagus, kalau ambil suplemen untuk maintainkan kesihatan dari masa ke masa.
.

Shaklee ada sediakan suplemen yang membantu:
.
✅IKHTIAR HAMIL
✅IBU HAMIL, BERPANTANG, MENYUSU
✅ATASI MASALAH KULIT
✅TINGKATKAN KESUBURAN
✅DAPAT BERAT BADAN IDEAL + SIHAT
✅BERI TENAGA TAMBAHAN HARIAN
✅MASALAH KURANG SELERA MAKAN
✅MASALAH ECZEMA PADA BAYI
✅DETOX
✅PELBAGAI JENIS MASALAH KESIHATAN PUN ADA
.

Jom sama-sama tingkatkan kesihatan. Berminat untuk dapatkan mana-mana suplemen atau produk Shaklee?
.

Boleh contact khayla pada bila-bila masa.
Khayla sedia membantu anda :)
.

InsyaAllah, khayla akan berikan consultation & guidance (pemilihan suplemen, cara consume) khas buat yang membeli dari khayla dalam memilih suplemen sesuai berdasarkan:
.

✅Masalah kesihatan/keperluan customer
✅Bajet peruntukan untuk membeli
.

011-2908 5117
Khayla Jayyid
Your Trustworhty SID
.

Till then.
Thank you for reading! :)


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © KHAYLA JAYYID | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in